Lájkolj minket Facebookon!


Dobj egy lájkot, 10 Euro kedvezményért* / foglalás* Érvényes az első foglalásnál, 1000 Euro feletti foglalások esetében.
 

Újdonságok

Mar 6, 2012
Category: Altalanos informaciok
Posted by: admin
Elkészült az Egyiptom honlapunk román nyelven: www.egipt-online.ro
Jan 12, 2012
Category: Altalanos informaciok
Posted by: admin

Egyéni vagy csoportos utazásra egyaránt akár 50%-os kedvezmények is. 

Nov 29, 2011
Category: Altalanos informaciok
Posted by: admin

Olvasson minket: blog.csaladi-nyaralas.ro

 

Facebook

 

Felhasználási feltételek

Felhasználási feltételek

Az Ön által látogatott web oldal üzemeltetője S.C. NETALL SRL/FAMILY HOLIDAY, Marosvásárhely, Tusnád utca 1/8 szám, Maros megye, Románia.
S.C. NETALL SRL/FAMILY HOLIDAY a weboldalt információs szándékkal hozta létre. A Felhasználati Feltételek időről időre változhatnak előzetes figyelmeztetés nélkül. A honlap felkeresésével és használatával Ön vállalja és elfogadja a Felhasználási feltételeket.

Partnerek

Ezen a honlapon harmadik fél termékei, szolgáltatásai is megjelenhetnek (szállásadó egységek, repülőjegy, autó-bérlés, belépőjegyek, turisztikai csomagok). Azok a linkek, amelyek egyéb, nem az S.C. NETALL SRL/FAMILY HOLIDAY által működtetett honlapokhoz vezetnek, kizárólag az Ön kényelmét szolgálják. A S.C. NETALL SRL/FAMILY HOLIDAY nem felelős a harmadik fél által nyújtott termékekért, szolgáltatásokért, eljárásokért, márkanevekért, áruvédjegyekért vagy egyéb információkért.

Adatvédelem

S.C. NETALL SRL/FAMILY HOLIDAY korlátozott hozzáférést engedélyez látogatóinak. A honlapon lehetőség nyílik utazás foglalásra, ajánlat- és információ kérésre, hirlevélre való felíratkozásra, on-line ügyfélszolgálat igénybevételére. A honlap bizonyos szolgáltatásai előzetes regisztrációhoz (felhasználói fiók) lehetnek kötve, amelynek során Ön személyes adatokat közöl a weboldallal (név, cím, telefonszám...). Az Ön által közölt adatok szigorúan bizalmasak és azokat S.C. NETALL SRL/FAMILY HOLIDAY csak és kizárólag a utazási szolgáltatások folyósítására és promoválására használja.
A S.C. NETALL SRL/FAMILY HOLIDAY hatályos jogszabályi előírásoknak megfelelően kezeli és tartja nyilván az adatokat.
A S.C. NETALL SRL/FAMILY HOLIDAY adatvédelmi bejegyzési száma: 3394.

Jogvédelem

Valamennyi szolgáltatásismertetés, dia, fénykép, kép, térkép, útikalauz és egyéb, a honlapon szereplő anyag szerzői joga az S.C. NETALL SRL/FAMILY HOLIDAY és partnerei szellemi tulajdona. Az Ön hozzáférérése nem jogosítja fel ezen anyagok sokszorosítására, forgalmazására vagy egyéb módú hasznosítására. Ön linkekkel kapcsolódhat a honlap kezdőlapjára, de közvetlen weboldal linkeket és Frame-et nem használhat a honlap teljes és hiánytalan eredeti felhasználási céljának korlátozására. A S.C. NETALL SRL/FAMILY HOLIDAY előzetes írásos jóváhagyása nélkül Ön semmilyen formában nem hasznosíthatja ezeket a információkat, illetve a honlaphoz kapcsolódó anyagokra vonatkozó egyéb szellemi tulajdonjogokat. A jogosulatlan felhasználás büntetőjogi következményekkel jár a hatályban lévő jogvédelmi törvény függvényében.


Kapcsolat

A honlap felhasználási feltételeivel, adat- és jogvédelemmel kapcsolatos kérdéseivel forduljanak hozzánk bizalommal: 0040749922887, 0040720090216-os telefonszámokon vagy az office@family-holiday.ro e-mail cimen.

Felhasználási kérelmüket kérjük az office@family-holiday.ro e-mail cimre küldeni.

Mallorca (ro)

 

Tenerife (ro)

 

Spanyolország (ro)

 

Törökország (ro)

 

Görögország (ro)

Gorogorszag
 

Ausztria (ro)

 

Egyiptom (ro)

Egyiptom
 

Tunézia (ro)

Tunezia
 
Előző oldal: Blog  Következő oldal: RO